Praktijk voor Coaching en Counseling

Leven in aandacht haalt je geest uit het maken van 'verhalen' die niet op de realiteit gebaseerd zijn, en die leiden tot stress, pijn, slapeloosheid, angsten, depressiviteit, enz. Het opmerken van de werking van je geest zorgt ervoor dat de automatische piloot niet met je aan de haal gaat, maar dat je zelf de regie weer neemt. Waardoor je de energie krijgt om je leven in het NU te leiden, je niet te laten overweldigen door emoties, bewust te zijn van hoe je regelmatig je eigen ellende creeert. In de cursus leer je je geest te trainen, zoals je op de sportschool je spieren traint.

Een mindfulness groepstraining bestaat uit een programma van 8 bijeenkomsten. De thema's zijn gericht op het aanpakken van stress, piekeren, teveel bezig zijn met toekomst of verleden, te veel controle willen hebben. De vragen waar deelnemers mee komen zijn gevarieerd, net zoals hun achtergrond. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze aan het eind van cursus meer rust hebben gevonden.

Op 28 februari 2012 start er een nieuwe groepstraining in Weert op een locatie vlak aan de A2. Deze vindt plaats op dinsdagavonden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met g.caris@chello.nl of 06-10217525.

Op zaterdag 11 februari 2012 vindt er een oefen- en stiltedag plaats in de Vlindertuin te Heythuysen. Elke oud-cursist die bij mij of elders een training gevolgd heeft, kan zich hiervoor aanmelden. De kosten bedragen € 35,-. Meer info en aanmelden: g.caris@chello.nl of 06-10217525.


Adres:
Willem de Zwijgerstraat - 17
 
6021 HK - Budel
 
Noord-Brabant
Telefoon:
06-10217525

 

Therapeut:

Gerda Caris
Therapieën:
Coaching
Counseling
Familieopstellingen
Mindfulness
Opleidingen:
Academie voor Natuurgeneeswijzen Zuid-Nederland (Homeopathie)
Professionele Communicatie Phoenix Opl. (Transactionele Analyse en N.L.P.)
Mindfulness (Zen en Vipassana)
Opleiding Systemisch Coachen (Van Kempen Impuls)
Coachen tot de Kern (Weisfelt & Partners)
Systemisch Werk (familieopstellingen) Phoenix Opl.
Transformatieve conflictbegeleiding (Kantharos)
Training Omgaan met trauma (Parabel)
Beroepsverenigingen:
Vereniging voor Mindfulness