MindMotions |
8302
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8302,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Welkom bij MindMotions. Mijn naam is Yvo in den Bosch, psycholoog en mind & body therapeut, gevestigd in Maastricht. Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om mensen duurzaam van klacht naar kracht te begeleiden. Ik leg er dan ook mijn ziel en zaligheid in om jou, jullie en uw organisatie naar meer geluk en gezondheid te helpen.

Integreer Mind, Body & Voeding

Geluk is het resultaat van gezondheid op mentaal, lichamelijk en relationeel vlak. In de reguliere zorg ligt de focus vaak maar op één deelaspect. De kracht van mijn werk als therapeut, trainer en docent zit vooral in het feit dat ik een grote diversiteit aan inzichten en technieken vanuit mijn achtergrond in de psychologie, yogatherapie en personal training integreer. Lees meer over mijn achtergrond

Groei Vanuit Je Kern

Om structurele en blijvende vooruitgang te boeken help ik je tot de kern te komen van je klacht of ambitie. Vanuit deze kern begeleid ik je vervolgens in een veilige en vertrouwde omgeving stap voor stap naar een gelukkiger, vrijer en waardevoller leven. De belangrijkste fundamenten van waaruit ik werk is psychologie, mindfulness (MBCT), ACT, EFTYogatherapie.

Van Klacht naar Kracht

Je loopt vast op persoonlijk, relationeel, of professioneel vlak. Of je wilt simpelweg meer uit het leven halen en vaker genieten. Ik help je daarbij, maar ik ga verder. Ik help je ook een positieve spiraal te creëren waardoor je met meer draagkracht en veerkracht in het leven komt te staan. Dit doe ik via individuele therapie, relatietherapie, groepstraining en passende workshops op locatie.

 

Lees meer over mijn filosofie

Voor persoonlijk advies kun je best contact met me opnemen per email.

Contactformulier

Passende Hulp

Doordat ik als vrijgevestigde GGZ psycholoog werk hoef ik me niet binnen beperkende kaders te bewegen, maar kan ik echt op jou afstemmen. Samen bekijken we welke zorg het meest passend is voor jouw situatie.

Lees hier meer over Yvo

Minimale Wachttijden

Ik vind het belangrijk om mensen zo snel en passend mogelijk te kunnen helpen. Wachttijden tracht ik dan ook te minimaliseren door flexibele openingstijden te hanteren waardoor je ook in de avonduren en in het weekend bij mij terecht kunt.

Maak een afspraak

Vergoeding Mogelijk

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG waardoor vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is. Mijn missie is om jou te helpen. Geld mag hierbij nooit het probleem zijn dus laten we samen de opties bespreken.

Tarieven & vergoedingen

Bewezen Effectief

Ik vind het belangrijk dat de manier waarop ik mensen help aangetoond effectief is, oftewel dat er wetenschappelijk bewijs is dat het werkt. Vanuit dit fundament werk ik dan ook volgens de meest effectieve wetenschappelijke inzichten en methodes.

Meer over mijn achtergrond

Holistische Visie

Het volledige mens-zijn staat bij mij op de voorgrond en niet enkel een deelaspect. Mijn aanpak is dan ook biopsychosociaal, oftewel ik focus zowel op je lichamelijke, geestelijke als relationele & sociale gezondheid.

Meer over mijn filosofie

Aangename Praktijkruimte

Een aangename en ontspannen omgeving dragen in grote mate bij aan onze gezondheid. Vandaar dat ik mijn praktijkruimte met de grootste zorg uitkies en eigen maak zodat je je snel op je gemak zult voelen.

Routebeschrijving

SUCCESVERHALEN

Zorgkaart Nederland Mindfulness