Agenda

Op deze pagina vindt u een agenda-overzicht met activiteiten, zoals cursussen, workshops, retraites, etc., op het gebied van mindfulness of daaraan gerelateerd. De activiteiten zijn gesorteerd op datum waarbij de eerstkomende activiteiten bovenaan staan.
Via de link "meer informatie" kunt u meer informatie over een activiteit bekijken.
Agenda met activiteiten op het gebied van mindfulness
Workshop: De Baarmoeder Rite - The Rite of the Womb
Sleutelwoorden: emoties, healing, mindfulness en relaties
Workshopdatum : 02-05-2018
Workshoptijd : 20:00 - 22:00
Kruisbergstraat 68 6444 BH Brunssum Limburg
Prijs: € 45.00

Deze inwijding - zegening, is een liefdevolle baarmoeder heling. In de baarmoeder zit veel wijsheid en kracht opgeslagen. Het is een plek van het voorzetten van ‘t Leven. Het is een plek waar gevoelens zich verzamelen zowel positieve als negatieve. Door generaties heen zijn deze energieën in de vrouwenlijn doorgegeven. Met deze rite lossen we de negatieve energie op die door generaties heen is opgeslagen. 'De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.'  

Tijdens dit ritueel bevrijden we ons van alle beperkingen van vorige levens, o.a.: ziektes, schuld, schaamte, minderwaardigheid. We boren onze moeder- oerkracht in onze baarmoeder aan en voeden hiermee ons lichaam en geest. Deze inwijding is de 13e rite van de Munay Ki, uit de lijn van Four Winds School van Alberto Villoldo en mag je apart ontvangen. De baarmoeder rite stamt af van de Inca medicijnvrouwen en brengt ons met de collectieve vrouwenlijn in contact. De Rite van de Baarmoeder mag je vaker ontvangen dan is de bijdrage €22,50. 

De baarmoeder rite wordt overgedragen door de Womb Keepers van Marcella Lobos en na het ontvangen mag je het doorgeven aan anderen. Incl. Hand-out.                                                                                                   Voor meer informatie ben je van harte welkom op mijn website, www.healing-angels.nl    

 

Liefs, Alice.

Website
 
 
 

Recente activiteiten

In onderstaand overzicht vindt u activiteiten op het gebied van mindfulness die recent gestart zijn of plaatsgevonden hebben. De meest recente activiteit staat hierbij bovenaan. Mocht u een activiteit interessant vinden dat kunt u de organisatie die de activiteit aanbiedt een bericht sturen met de vraag of deze activiteit in de toekomst nog een keer aangeboden wordt.
Recente activiteiten op het gebied van mindfulness
Cursus: Sjamanisme, Munay-Ki
Sleutelwoorden: healing, meditatie, mindfulness en ontspanning
Cursusperiode : 24-04-2018 - 05-06-2018
Cursustijd : 19:30 - 21:30
Kruisbergstraat 68 6444 BH Brunssum Limburg

Zijn deze datums voor U n.v.t. biedt ik de mogelijkheid om samen andere datums te plannen.

Prijs: € 250.00

 

Inca Sjamanistische Healing:

 

Munay betekent "Liefde"    Ki betekent "Kracht/ Energie"       Munay-Ki betekent " Ik hou van jou "

 

De 9 Inwijdingen van het ' Helingspad ' v.d. Inca's, het Q'eros volk uit het Andes gebied van Peru.

 

De Munay- Ki geeft een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Door een verschuiving van waarnemingen leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je " HART ". Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, voor de ander en voor het groter geheel waarin we leven, door het verkrijgen van een - Hoger Bewustzijn - en door verbinding te maken en te delen.  Ze helpen jou om lichter en vreugdevoller in het leven te staan. Deze, " 9 Inwijdingen ", energietransmissies zal je energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma's in het verleden in je aura is achtergebleven. Het enige wat je in dit leven hoeft te doen is de potentie van je Incazaad te manifesteren. Het ontkiemen van dit Incazaad kun je starten met de inwijdingen van de Munay-Ki.

 

 Na het ontvangen van deze inwijdingen kun je ze zelf aan andere doorgeven.

 

 

Incl.: Certificaat, Pi-Stone, Les/Lees materiaal, Cd's en Dvd.

 

 

*Inwijdingen volgens de normen van 'Alberto Villoldo'.

*Aanrader boek: "De Hoeders van de Aarde" van Alberto Villoldo.

*Optie: Spirituele praktijken kunnen mij tevens benaderen voor het geven van

            de '9 Inwijdingen' Munay-Ki.

 

 

Meer info, Wees Welkom op mijn website.

 

In Munay, Alice-Elisabeth.

 

 

 

 

Websites
 
 

 
Mindfulnesstraining Roermond
Sleutelwoorden: emoties, hooggevoeligheid, meditatie en mindfulness
Trainingperiode : 08-03-2018 - 26-04-2018
Trainingtijd : 19:30 - 22:00
Praktijkadres: Wijkcentrum Tegelarijveld - Schepen van Hertefeltstraat 26 a 6042 XW Roermond Limburg

Locatie: Wijkcentrum tegelarijveld, nabij afslag 19 Roermond. 

Parkeren kan gratis op het terrein of in de lange straat. Uiteraard niet op het korte stukje naar het wijkcentrum toe. 

Prijs: € 300.00

Mindfulnesstraining is een aandachtsgerichte training met wetenschappelijk bewezen effect. Minder stress, meer genieten, meer vrijheid.

Anders omgaan met stress, pijn, onrust, werkdruk, hooggevoeligheid en/of lichamelijke klachten. 

Kijk op mijn website voor eventueel meer informatie: http://confidanza.nl/mindfulness1 of kom naar de gratis informatiebijeenkomst op donderdag 22 februari 2018. 

Meld je nu aan: voor de groepsgerichte training via http://confidanza.nl/agenda. Indidviduele training op maat isook mogelijk. 

 

Hartelijke groet, Mila Verboeket

Trainingen sinds 2009, o.a. specialisatie mindfulness en eten, mindfulness en hooggevoeligheid, mindfulness en jongeren, mindfulness en bedrijven. 

Website
 
 

 
Workshop: Informatiebijeenkomst Mindfulness Roermond
Sleutelwoorden: dans, emoties, mindfulness en stress
Workshopdatum : 22-02-2018
Workshoptijd : 19:30 - 21:30
Praktijkadres: Wijkcentrum Tegelarijveld - Schepen van Hertefeltstraat 26 a 6042 XW Roermond Limburg

Parkeren is gratis op het terrein zelf OF in de lange straat (gelieve niet te parkeren in het korte stukje er naartoe).

Prijs: € .00

Gratis informatiebijeenkomst Mindfulness Roermond met zowel uitleg als oefeningen. Anders omgaan met stress, pijn, onrust, werkdruk, hooggevoeligheid en/of lichamelijke klachten? Dan is mindfulness iets voor jou! 

Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur. Koffie/thee aanwezig. 

Start 8-weekse training donderdagavond 8 maart 2018.

Hartelijke groet, 

Mila Verboeket

 

Website
 
 

 
Neem de Afslag. Retraite rond het nemen van een levensbeslissing
Sleutelwoorden: meditatie en mindfulness
Retraiteperiode : 15-02-2018 - 18-02-2018
Stadsdam 1 6851 AH Huissen Gelderland

Dominicanenklooster in Huissen. Aanvang do. 19.00 uur, einde zo. 14.00 uur.

Prijs: € 390.00

Er staat iets te gebeuren in je leven. Je voelt dat het tijd is voor een verandering. Je weet alleen niet goed wat je moet doen. Of je weet het wel, maar durft het niet onder ogen te zien. Het kan zijn dat je tot nu toe geen tijd had om te luisteren naar de stem van je hart, of misschien was het wel comfortabel om een besluit een tijdje voor je uit te schuiven. Maar nu is het tijd om te gaan luisteren naar je innerlijke wijsheid, zodat je weer voluit en vrij kunt gaan leven. Daarvoor moet je de huidige weg verlaten en gaan zoeken naar de afslag die je terugbrengt naar de weg van jouw waarheid.   

Heb Het Hart© organiseert korte, krachtige retraites voor mensen die de moed hebben om bij zichzelf naar binnen te kijken en onder ogen te zien wat er van ze gevraagd wordt. We doen dat aan de hand van drie benedictijnse leefregels: obedientia, stabilitas en conversio morum. Dat wil zeggen: gehoor geven aan wat er van je gevraagd wordt, bestendigheid en een verbetering van je innerlijke houding. Het zijn eeuwenoude grondbeginselen, waar een sterkte van uit gaat die zich niet zomaar gewonnen geeft. Het vraagt diepe aandacht om ze door te laten dringen in je wezen en ermee te kunnen gaan leven. Maar als je bereid en in staat bent om ze toe te laten, dwars door je persoonlijke aarzelingen, vragen en twijfels heen, scheppen ze ruimte, helderheid over je verlangens en belemmeringen. Dan kan het weer gaan stromen in jouw persoonlijke en spirituele groei.  

Een groep bestaat uit maximaal twaalf mensen. Deze groep wordt de bedding voor jouw proces in deze dagen. We maken gebruik van verschillende  werkvormen: schrijven, opstellingen, lichaamswerk, meditatie, rituelen en het socratisch gesprek. De werkvormen zorgen voor een gezond evenwicht tussen inkeer (stil worden en naar binnen kijken) en expressie (spreken en naar buiten treden).  

Tijdens de bezinningsdagen leef je in een monastiek ritme. We richten ons naar de getijden van cisterciënzer monniken; drie keer per dag komen we samen voor een korte meditatie. De maaltijden en de tijden tussen de sessies worden in stilte 

Website
 
 

 
Mindfulnesstraining Roermond (Limburg).
Sleutelwoorden: ademhaling, emoties, meditatie en mindfulness
Trainingperiode : 29-01-2018 - 26-03-2018
Trainingtijd : 19:30 - 22:00
Keulsebaan 506 6045 GL Roermond Limburg
Prijs: € 300.00

Mindfulness Leef je je leven op de automatische piloot én dreig je de controle te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of pijnklachten? Dan is mindfulness wat voor jou!

 

Deze effectieve aandachttraining helpt je om bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in het leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever. Je neemt weer de regie over je eigen leven.

Doe mee aan de groepstraining (8 bijeenkomsten van 2,5 uur) of kies voor een individueel of incompany-traject. 

Website